Nu kan du få den smarte NIKIDOM taske på hjul til en skarp pris. En taske med store hjul.

BILLIGE skoletasker på hjul

Se vores spændende udvalg af helt nye skoletaske-designs og find din egen favorit.

Skoletasker 2019 modeller
Slider
BEMÆRK! GRATIS FRAGT VED KØB FOR MERE END 600 KR.

Fortrydelsesret

Hos victa.dk har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige at du kan fortryde dit køb op til 14 dage fra modtagelsen af varen.

Ifølge dansk lov har du ret til at fortryde dit køb senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Derefter skal varen være Victa.dk i hænde senest efter yderligere 14 dage. Hvis du returnerer din vare, skal den være i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal returnere varen i original emballage med angivelse af navn og ordrenummer.
Du kan også fortryde/returnere en brugt vare. Her vil en evt. værdiforringelse blive fratrukket en evt. tilbagebetaling eller ombytning.

Du skal selv betale for at sende varen retur. Hvis varen opfylder kravene om fortrydelses- og returret, vil du få dine penge tilbage hurtigst muligt og senest 30 dage efter, at vi har modtaget varen. Varen returneres til Victa, Bredstenvej 23.
Henvendelser vedrørende fortrydelsesretten eller returnering af varer skal ske på mail.

Så snart vi har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbagebetale pengene, der vil typisk gå 2-5 dage fra modtagelse af varer og regning til pengene er hos kunden.