Nu kan du få den smarte NIKIDOM taske på hjul til en skarp pris. En taske med store hjul.

BILLIGE skoletasker på hjul

Se vores spændende udvalg af helt nye skoletaske-designs og find din egen favorit.

Skoletasker 2019 modeller

Mangler du en skoletaske på hjul, så har vi mange spændende tilbud

Vi er i sommerhum√łr
Slider
BEM√ÜRK! GRATIS FRAGT VED K√ėB FOR MERE END 600 KR.

Fortrydelsesret

Hos victa.dk har du selvf√łlgelig 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige at du kan fortryde dit k√łb op til 14 dage fra modtagelsen af varen.

If√łlge dansk lov har du ret til at fortryde dit k√łb senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Derefter skal varen v√¶re Victa.dk i h√¶nde senest efter yderligere 14 dage. Hvis du returnerer din vare, skal den v√¶re i samme stand og m√¶ngde, som da du modtog den. Du skal returnere varen i original emballage med angivelse af navn og ordrenummer.
Du kan også fortryde/returnere en brugt vare. Her vil en evt. værdiforringelse blive fratrukket en evt. tilbagebetaling eller ombytning.

Du skal selv betale for at sende varen retur. Hvis varen opfylder kravene om fortrydelses- og returret, vil du få dine penge tilbage hurtigst muligt og senest 30 dage efter, at vi har modtaget varen. Varen returneres til Victa, Bredstenvej 23.
Henvendelser vedr√łrende fortrydelsesretten eller returnering af varer skal ske p√• mail.

S√• snart vi har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til betingelserne for fortrydelse, s√łrger vi for at tilbagebetale pengene, der vil typisk g√• 2-5 dage fra modtagelse af varer og regning til pengene er hos kunden.