Skoletasker på tilbud

Skoletasker på tilbud

På denne side samler vi nogle af de gode tilbud vi fra tid til anden lægger på webshoppen. Så kig ind jævnligt og se det seneste tilbud. Vores tilbud breder sig altid over både nye og ældre modeller.

Billigste skoletaske

Leder du efter den billigste skoletaske er du kommet til den rette side. Her finder du alle vores billigste skoletasker – stadig den samme gode kvalitet.

Skoletasker til børn

Vi har mange skoletasker til børn, søger du en taske til de helt små kig da ind på vores børnehavetasker her på siden. Vi har også enkelte børnehaveskoletasker på tilbud.

Skoletasker til teenageren

Det kan være svært at udvælge den rette skoletaske til teenageren og typisk vil de gerne have en skuldertaske eller en skoletaske specielt til den bærbare. Vi har derfor udvalgt nogle enkelte skoletasker der specielt benyttes som skoletasker med plads til en bærbar.

Skoletasker fra 2019 på udsalg

Vi har netop bestilt de nye skoletasker fra 2020 og har derfor så småt påbegyndt udsalg på nogle udvalgte 2019 skoletasker. Så leder du efter en skoletaske på tilbud, er du kommet til den rette side.

Skoletaske outlet

Ud over vores generelle udsalgsvarer har vi på følgende sider også nogle enkelt udgåede skoletasker som vi sælger via vores outlet. Så kig ned over listerne og se om ikke der er et godt tilbud der passer netop dig. Du kan også klikke ind på vores side med billige skoletasker og se om der er noget som falder i din smag.

Skoletasker der holder

Det er vigtigt at din nye skoletaske holder og kan benyttes dag efter dag, hele året igennem uden. Derfor sørger vi hos Victa altid efter de rigtige kvalitet til prisen og skulle uheldet være ude, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Så går du i 0. klasse og jagter din første skoletaske eller er din skoletasker pludselig ikke aldersvarende og alt for barnlig til en stor dreng i 4. klasse, så har vi en taske der passer.