Skoletasker 2020

Der er ingen produkter i denne kategori

Vi har samlet nogle af vores nye skoletasker fra 2020. Her er noget for enhver smag, pakket ind i kvalitet og et lækkert design.

Populære tasker 2020

Især vores skoletasker med heste har været populære modeller her i 2019 og vi forventer at de vil have samme popularitet i 2020.
Vi anbefaler derfor at man hurtigt sikre sig den skoletaske med hest man ønsker sig tidligt.

Tilbud på spændende skoletasker

Hvis du er på jagt efter nogle af vores udsalgsvarer kan du også klikke ind på vores side med billige skoletasker og se om der er noget som falder i din smag.

Skoletasker der holder

Det er vigtigt at din nye skoletaske holder og kan benyttes dag efter dag, hele året igennem uden. Derfor sørger vi hos Victa altid efter de rigtige kvalitet til prisen og skulle uheldet være ude, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Så går du i 0. klasse og jagter din første skoletaske eller er din skoletasker pludselig ikke aldersvarende og alt for barnlig til en stor dreng i 4. klasse, så har vi en taske der passer.

Skoletasker fra 2019 på udsalg

Vi har netop bestilt de nye skoletasker fra 2020 og har derfor så småt påbegyndt udsalg på nogle udvalgte 2019 skoletasker. Så leder du efter en skoletaske på tilbud, er du kommet til den rette side.

Skoletasker til børn

Vi har mange skoletasker til børn, søger du en taske til de helt små kig da ind på vores børnehavetasker her på siden. Vi har også enkelte børnehaveskoletasker på tilbud.

Skoletasker til teenageren

Det kan være svært at udvælge den rette skoletaske til teenageren og typisk vil de gerne have en skuldertaske eller en skoletaske specielt til den bærbare. Vi har derfor udvalgt nogle enkelte skoletasker der specielt benyttes som skoletasker med plads til en bærbar.