Nu kan du få den smarte NIKIDOM taske på hjul til en skarp pris. En taske med store hjul.

BILLIGE skoletasker på hjul

--

Black Friday

Se vores spændende udvalg af helt nye skoletaske-designs og find din egen favorit.

Skoletasker 2019 modeller
Slider
Populære skoletasker til børn i alle aldre

Populære skoletasker til børn i alle aldre

Vi har mange gode tilbud på skoletasker. Så er du på jagt efter en ny skoletaske er du kommet til det rette sted - Vi har også et godt udvalg af skoletasker med hjul på følgende sider. Så leder du efter en skoletaske til en god pris er du kommet til det rette sted.

Filter

Populære skoletasker og gode tilbud

Victa leverer skoletasker fra 0. klasse og hele vejen op gemmen skolesystemet. I kan derfor være sikre på at finde en skoletaske der passer netop jer.

Ergonomisk skoletasker er vigtige

Victa.dk leverer gode skoletasker til både piger og drenge. Det er vigtigt at din skoletaske sidder godt og fast på ryggen, så tænk jer godt om. Skal det være ekstra godt for ryggen så overvej en af vores smarte skoletasker på hjul.

Skoletasker med heste eller måske en med Star wars

Hos Victa er der mange smarte farver og motiver at vælge imellem. Der er f.eks. motiver med fodbold, Star Wars, prinsesser og heste, alt sammen populære emner.

Skoletasker der holder

Det er vigtigt at din nye skoletaske holder og kan benyttes dag efter dag, hele året igennem uden. Derfor sørger vi hos Victa altid efter de rigtige kvalitet til prisen og skulle uheldet være ude, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Så går du i 0. klasse og jagter din første skoletaske eller er din skoletasker pludselig ikke aldersvarende og alt for barnlig til en stor dreng i 4. klasse, så har vi en taske der passer.