Fablewood magnetisk trælegetøj

Fablewood magnetisk trælegetøj

Fablewood magnetiske legetøj produceres i lækre bæredygtige materialer. Produktionen i Vietnam lever op til danske standarder og designet er naturligvis 100% dansk.  Faktisk er det Kristian og Rasmus to unge fædre der mødte hinanden på studiet og sammen fik en god ide. Der nu kommer os alle tilgode. De har endda lavet en aftale med Eden Projects, som for hvert dyr der sælges planter 5 træer. Eden projects fokuserer på miljømæssig genplantning og bidrager til at afhjælpe fattigdom mens de styrker mindre lokalsamfund i udsatte områder.

Dansk design til alle aldre

Alle Fablewood figurerne lever op til sikkerhedsstyrelsens anvisninger for legetøj og er CE-godkendt fra 1 år og op.

Fablewood som dekoration eller legetøj

Fablewood figurerne købes en gang og vil følge barnet livet igennem. De helt små finder stor glæde i at lege med Gorillaen eller krokodillen, eller skal de samles til en Kroko-and? Mens de ældre børn (og voksne) har dem stående til pynt. Prisen varierer alt efter størrelsen på Fablewood figuren, men det er altid den samme gode kvalitet.

Fablewood and eller gorilla

To af de mest populære figurer er anden og gorillaen, som hver for sig er to fantastiske dyr men som også kan samles til den famøse Ande-rilla. Kombinationsmulighederne er mange og vi modtager gerne sjove og spændende nye sammensætningsmuligheder.

Trælegetøj som da farfar var dreng

Fablewood produktet lader tankerne flyde tilbage til dengang farfar var dreng. Der er ikke noget plastik eller andre kunstige produkter. Her er kun det naturlige træ og magneter til at binde det hele sammen. Det skaber et smukt rustikt stykke legetøj til både drenge og piger.

Der er ingen produkter i denne kategori

Magnetisk legetøj

Med de perfekt placerede magneter lader figurerne sig nemt opbygge selv i den mindstes hænder. Alle figurer lader de enkelte dele klikke nemt på plads og skulle man have lyst kan de kombineres på kryds og tværs til sjove fabel dyr.

Fablewood Bjørne-gøje

Bjørne-gøjen er en af de sjove fabel dyr som nemt kan samles hvis man har flere af de populære figurer. Bjørne-gøjen består af Fablewoods Bjørn, Papegøje og Krokodille.

Fablewood Kroko-and

Kroko-anden består af Fablewood and, Bjørn, Gorilla og Krokodille. Når de samles som på billedet nedenfor skabes en sjov dinosaur lignende figur.