Billige skoletaske og det rette valg

Hvad skal skoletasken hedde? Jeva er et godt navn og dansk... Hvad med LEGO? elller måske Ergobag det lyder sundt for ryggen. Det kunne også være "Ticket to heaven" det lyder smart. JA! der er mange at vælge imellem og i sidste ende så bliver det tit barnet og skoletaskens design / motiv der bestemmer. Hos Victa bestræber vi os på at alle tasker vi sælger er ergonomisk gode for ryggen og lever op til vores kvalitetskrav. Dermed skal du som kunde primært fokusere på størrelsen af taske og designet.

Generelt

Det er en jungle at lede efter den korrekte skoletaske og mange tyer naturligt til de kendte mærker, som Jeva, Fjällräven, LEGO og lignende tasker. Men der findes mange gode alternativer, der både lever op til kvaliteten, ergonomien, funktionerne og prisen. Derfor har vi hos Victa valgt både af fører nogle af de kendte mærker, men i særdeleshed også at fokusere på nogle af de (i Danmark) mindre kendte mærker.

 

 

Skoletasker i den rette kvalitet og pasform

Når vi kigger på en skoletaske gælder det først og fremmest om hvordan den sidder på ryggen. Det er dog vigtigt at holde sig for øje at selvom tasken kan have vundet priser i alle mulige tests, så hjælper det ikke noget hvis skoletasken er for stor til barnet.

Skoletaskens indstillingsmuligheder omkring barnets hofte, ryg og nakke er vigtig for hvor godt den sidder og føles. Vores skoletasker med hjul giver naturligvis den bedste form for aflastning af ryggen, men det er ikke alle steder skoletasken kan rulles.

Valg af skoletaske

Når man som forældre står overfor valget af en ny skoletaske anbefaler vi at der fokuseres på følgende primære områder:

  • Skoletasken generelle udformning og barnets pladsbehov
  • Støtte og polstring omkring ryg og seler
  • Fordelingen af lommer
  • Størrelsen på skoletasken i forhold til barnet

Designet er naturligvis vigtigt, specielt for barnet og indgår derfor naturligt i processen. Vi ser typisk at drengene ønsker en tegneserie helt eller fodbold på deres skoletaske, hvorimod pigerne vil have en skoletaske med heste eller blomster. Små søde hunde eller katte går naturligvis også rent ind hos børnene.